Kategorier
Tandvård

Invisalign Stockholm – revolutionerande tandreglering 

Lider du av att ha sneda tänder och av exempelvis ett under- eller ett överbett? I Sverige har vi ett system som bygger på att man i tidig ålder ges en möjlighet att reglera tänder och problematik med bett. Detta till ett pris som bekostas av staten. Vilket innebär att man som svensk medborgare också ges en möjlighet att få raka, fina tänder i vuxen ålder. 

Av olika skäl dock så kan man se att många vuxna fortfarande har problem med exempelvis ett överbett, ett underbett eller en sned tandrad. Vill man åtgärda detta så har det också inneburit att man tvingats gå omkring med en tandskena av metall – en så kallad räls – som är allt annat än angenämt att bära. Den skaver och den påverkar hur man ser ut. Det är enklare att ha räls i ungdomen än i vuxen ålder – det är den åsikt som många har. 

Därför är det också välkommet att ny teknik tagits fram. Genom Invisalign i Stockholm kan du få en rak och snygg tandrad och ett perfekt bett – utan att det syns att du behandlas. Invisalign i Stockholm är en teknik inom tandreglering som är att anse som osynlig – men som ger exakt samma goda effekt som den klassiska rälsen gör. 

Välj invisalign i Stockholm 

Enkelt beskrivet så handlar Invisalign i Stockholm om att en tandläkare som erbjuder denna behandling skräddarsyr skenor för dig att använda dagligen. Skenorna är transparenta och kan plockas in och ut efter behov. Skenorna reglerar dina tänder – tand för tand – och då en skena har gjort sitt jobb så tas en ny sådan fram av din tandläkare. Bytet sker månadsvis och tas fram med hjälp av avancerad 3D-teknik samt en initial röntgen av ditt bett och dina tänder. 

Fördelarna med Invisalign är många. Den största är att du ges en möjlighet att reglera dina tänder och ditt bett utan att det syns. Det handlar om en revolution och man kan redan se att Invisalign används av miljontals människor över hela världen. Blir du en av dessa?